Hodnocení obchodu

5,0 415 hodnocení
Přidat hodnocení
5
410x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.3.2014
+ rychlost
- nevím

dobrý
Avatar autora | 22.3.2014
+ celkem bohatý výběr a rychlost dodání
- žádné

Tento obchod s čistým svědomím doporučuji ostatním kupujícím. Zboží došlo v naprostém pořádku a prakticky ihned po objednání.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za Váš milý komentář a doporučení, kterého si velice Vážíme. Pro případné další nákupy u nás můžete využít také akční slevové nabídky, které zveřejňujeme na facebooku. Mějte hezký den, tým www.edekor.cz
Avatar autora | 14.3.2014
Vse v naprostem poradku rychle a kvalitne 1*.
Avatar autora | 11.3.2014
Bezproblémový obchod. Kvalitní info o stavu objednávky, plní termíny dodání. Naprostá spokojenost.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za Váš komentář a přejeme hezký den, tým edekor.cz
Avatar autora | 1.3.2014
+ Obrázky odpovídají skutečnosti
- Problém zaparkovat před prodejnou.

Pěkné věci, jednoduchý objednávkový systém, velmi milou obsluhu na prodejně. Doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za milý komentář. příště se nestyďte klidně zajet do dvora, kde se parkovat dá, nebo na chvilkové stání to lze přímo ve vjezdu před prodejnou u rampy :-) :-) Hezký den, www.edekor.cz
Avatar autora | 24.2.2014
+ rychlost dodání
+ originální zboží

doporučuji nákup
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za recenzi a Vaše doporučení, kterého si vážíme, tým edekor.cz
Avatar autora | 18.2.2014
+ Naprosto perfektní zabalení zboží.
- Žádné.

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za komentář - balení zboží je na tom všem snad to nejtěžší. Aby zboží nepřišlo rozbité od dopravce, je to skutečně věda. Děkujeme za pochvalu :-)
Avatar autora | 8.2.2014
+ - Spolehlivost
+ - Rychlost
+ - Poskytování informací o výrobku

Obchod doporučuji - žádný problém s objednaným zbožím.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za milou recenzi, komentář a Vaše doporučení, kterého si velmi vážíme. Věříme, že náš obchod opět navštívíte. Mějte hezký den, tým edekor.cz
Avatar autora | 2.2.2014
+ Líbí se mi sortiment obchodu
+ Zajímavá akce na dopravu zdarma

Líbí se mi sortiment obchodu Zajímavá akce na dopravu zdarma
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za milý komentář a věříme, že náš obchod zase brzy navštívíte, sortiment neustále aktualizujeme a novinky přidáváme denně :-). Přejeme krásný den, tým eDekor.cz
Avatar autora | 31.1.2014
+ Zajímavá nabídka zboží.
- Vše v pořádku. Neprojevila se žádná slabina.

Dobrý obchod,zajímavý sortiment, rozumné ceny.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za Váš milý komentář a doufáme, že ani v budoucnu se u nás slabiny neprojeví :-) hezý den, www.edekor.cz
Avatar autora | 30.1.2014
+ .kvalita zboží
+ .hezké zboží
+ .spolehlivost

Obchod mě zaujal svou nabídkou zboží. Zboží přišlo včas a v pořádku. Skutečnost odpovídá obrázku.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme velice za Váš koment a zvlášť zmínku ke kvalitě vyobrazení zboží, velice si zakládáme na tom, aby fotografie byly co nejvěrnější. Jelikož náš sortiment je velmi subjektivně posuzovatelný a je nám jasné, že někdy jediná produktová fotografie nestačí, tak se snažíme a budeme se snažit i nadále :-) Mějte hezký den, tým eDekor.cz
Avatar autora | 26.1.2014
+ přehledné webové stránky
+ zajímavý sortiment
+ možnost nákupu i na prodejně při vyzvednutí zboží
+ velmi ochotná obsluha
+ dobré ceny

Byla jsem velmi spokojena
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme velice za Vašimilou recenzi :-) tým edekor.cz
Avatar autora | 18.1.2014
+ hezké zboží, které zútulní každý byt

velký výběr domácích dekorací, ceny rozumné, možnost osobního odběru v praze
Avatar autora | 8.1.2014
+ nákup z domova-asi ne 5x , ale již ano
+ je to zboží, které se hned tak někde nedostane
- Nevím, zda je to zápor, možná nevýhoda každého nákupu v inter.ob., protože nevím, zda vybrané zboží bude odpovídat vyobrazení

Zkuste a budete určitě spokojeni jako já.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za Váš názor a hodnocení. Co se týče fotografií tak se velice snažíme aby skutečně opovídaly skutečnosti, většinu zboží si fotíme sami a přidáváme doprovodná fota, aby měl zákazník co nejlepší představu. Ale pochopitelně tím, že se jedná o vesměs dekorativní zboží, tak je to na posouzení každého, zda se mu výrobek trefí do vkusu či ne...každpodádně je ta možnost vrácení zboží do 14 dnů i s vrácením nákladů na poštovné :-) Hezký den tým eDekor.cz
Avatar autora | 7.1.2014
+ Originální zboží
- Kamenný obchod pouze v Praze

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za kladné hodnocení, kterého si velice vážíme...bohužel není zatím v našich možnostech otevřít více obchodů, ale i o tomto výhledově uvažujeme :-) Hezký den tým www.edekor.cz
Avatar autora | 4.1.2014
+ přehlednost webových stránek, výborné ceny, dobrá komunikace.
- žádné mě momentálně nenapadají.

výborńý
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za milý komentář :-)
Avatar autora | 3.1.2014
- Webove stranky, nefunkcnost odkazu

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za Váš komentář, je možné, že se někdy stane, že odkaz nefunguje, jelikož si web spravujeme sami a velmi často dochází k editaci obsahu. Pokud na nefunkční odkaz narazíte, tak nás neváhejte informovat, abychom chybu odstranili :-) Děkujeme a přejeme hezký den tým eDekor.cz
Avatar autora | 1.1.2014
+ příznivé ceny
+ zajímavá nabídka

Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za kladnou recenzi, na dodací lhůtě intenzivně pracujeme a budeme se snažit dodávky více urychlit, hezký den přeje tým eDekor.cz
Avatar autora | 18.12.2013
+ Rychlost dodání
- nevím o ničem

S nákupem jsem naprosto spokojená,mají opravdu nádherné zboží a ty ceny jsou fajn.Určitě se budu ráda vracet a nakupovat.Moc děkuji
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za milý komentář a těšíme se na Vaší další návštěvu v našem e-shopu...novinky pro rok 2014 budou doufáme neméně zajímavé :-) tým eDekor.cz
Avatar autora | 17.12.2013
+ Rychlost, spolehlivost.
- Žádné jsem nezaznamenala.

Cenově výhodný, rychlé vyřízení objednávky.
Avatar autora (Administrátor) 25.2.2021
Děkujeme za Vaší recenzi a jsme rádi, že jste byla s nákupem u nás spokojená :-) tým eDekor.cz

Stránka 20 z 21 , položek celkem: 416

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.