Hodnocení obchodu

5,0 440 hodnocení
Přidat hodnocení
5
435x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Saskia | 10.4.2021
Krásný jak na fotografii ????
PV Avatar autora Pavel Vanc | 10.4.2021
Včasné doručení. Perfektně zabalené a nepoškozené zboží. Výrobky jsou moc hezké. Mohu doporučit.
L Avatar autora Lada | 9.4.2021
Vřele doporučuji, objednané zboží je moc pěkné a komunikace s obchodem bezvadná. Zboží doručují i vlastním rozvozem, což v podstatě vylučuje dodání poškozeného zboží. Jsem moc spokojená.
LW Avatar autora Ludmila Wagnerová | 8.4.2021
Ano jsem spokojená i za rychlé dodání.Obchod doporučuji.
AD Avatar autora Anna Delijannisová | 4.4.2021
Výborná spolupráce, koza je jako živá, ostatní moc pěkné. škoda,že trpaslíci mají částečně oděvy z látky a nemohou dělat parádu venku na zahrádce na Vysočině.Obchod vřele doporučuji.
FM Avatar autora Ferfecká Monika | 4.4.2021
trochu jsem měla obavy o nepoškození zboží - trpaslíci a hříbky, ale vše bylo dokonale zabaleno, takže nemohlo dojít k poškození, super provedení výrobku, přesně jak je uvedeno na obrázku, za mě super, obchod doporučuji
BV Avatar autora Belehradkova Věra | 3.4.2021
Rychlé dodání zboží
B Avatar autora Blanka | 2.4.2021
Velká spokojenost, výborná komunikace, obchod vřele doporučuji :-)
M Avatar autora Miloslava | 25.3.2021
velmi vstřícný přístup
J Avatar autora jana | 25.3.2021
výborná komunikace, rychlé dodáni, krásný výrobek
PP Avatar autora Pavla Petrová | 25.3.2021
Veliká spokojenost.... Rychlé dodání, velmi dobře zabalené zboží, krásné výrobky... 100% spokojenost
Avatar autora Lenka Čejková | 20.3.2021
Spokojena
E Avatar autora Eva | 20.3.2021
Velmi rychlé dodání
PN Avatar autora Petr Novotný | 20.3.2021
Perfektní komunikace, osobní přístup, rychlá příprava zboží.
V Avatar autora Vlaďka | 17.3.2021
Super.Zboží přišlo v pořádku a brzy.Skvělý přístup.Doporučuji.
R Avatar autora Romana | 17.3.2021
Super! Doporučuji!
V Avatar autora Vojtěch | 17.3.2021
S obchodem jsem velmi spokoj n. V neděli objednáno v pondělí kolem 12h privezeno
L Avatar autora Lenka | 16.3.2021
100%spokojenost
MK Avatar autora Marcela Křikavová | 11.3.2021
Skvělá firma
I Avatar autora Iveta | 11.3.2021
Vyborne

Stránka 1 z 23 , položek celkem: 441

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.